Magic Truffles

Timeless, de Holy Moly truffel

Timeless’ is een enorm krachtige, visuele truffel die beschikbaar is bij Indian Spirit. Deze truffel is nieuw en heeft veel weg van de Valhalla truffel.

Deze truffels zijn perfect voor de getrainde psychonauten! Ze bieden intense trips met sterke visuals en de meest diepzinnige gedachtes. Bereid je voor op krachtige visuele hallucinaties, een zwaar begin van sterke en diepzinnige gedachten en een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.

Deze bijzondere Timeless truffels zijn niet verkrijgbaar in andere online winkels en is speciaal gekweekt om jou te verbazen. Wat je na deze trip kan zeggen is, HOLY MOLY, wat een trip!

We weten in ieder geval een ding zeker; deze krachtige truffels zijn een must-have voor elke psychonaut die op zoek is naar een nieuwe, intense & unieke trip.

De effecten van deze truffel-soort zullen variëren per persoon. Dit heeft onder andere te maken met je state of mind, je omgeving, de dosering en andere variabelen. Over het algemeen bieden ze een intense, mind-opening trip met krachtige visuals, diepgaande gedachten en een sterk gevoel van eenheid. Kortom, als je op zoek bent naar een reis door het universum, dan zijn onze Timeless truffels perfect voor jou!

Afhankelijk van hoe je ze gebruikt, zul je de effecten van deze truffels binnen 30 minuten tot 1 uur gaan merken en zullen ze zo’n 6 uur aanhouden.

De truffels kunnen in hun ongeopende verpakking maanden in de koelkast bewaard worden (zie verpakking). Eenmaal geopend zijn ze tot 2 dagen houdbaar.

TIMELESS