Niet gecategoriseerd

Indian Spirit’s Magic Truffles 🍄

‘Planet X’ – Mexicana

Psilocybe Mexicana is een vrij milde soort, maar moet zeker niet worden onderschat! De Mexicana truffel is perfect voor beginnende psychonauten. Een dosis van 5 gram is al genoeg voor een vreemd gevoel van verdraaide werkelijkheid, maar je ervaart waarschijnlijk geen visuele effecten. Vanaf 10 gram kan je een medium trip verwachten met eventueel wat visuele effecten en de volledige verpakking van 15 gram brengt je in een baan rond de aarde. Je zintuigen worden aangescherpt, je zult in staat zijn om andere verbindingen te leggen en je denkt na over dingen waar je normaliter niet bij stilstaat. Dit alles gaat samen met een gevoel van euforie en af en toe de slappe lach.

‘Lost in Space’ – Tampanensis

Psilocybe Tampanensis geeft je een high-achtige, vrolijke, soms visuele, maar vooral filosofische trip. Sommige gebruikers zeggen dat het voelt alsof je door je eigen lichaam reist. Tijdens het eerste uur van de trip kun je je een beetje vreemd voelen; alles bij elkaar blijft de trip 4 tot 6 uur aanhouden, afhankelijk van de dosering en gevoeligheid van de gebruiker.

‘Sky Reacher’ – Pajaritos

Psilocybe Pajaritos is iets sterker dan de Mexicana. Deze truffel heeft tijdens de trip de neiging je te ontspannen en je humeur op te krikken. Dit effect maakt Psilocybe Pajaritos daarom ook een zeer sociale truffel, dus het is een geweldige truffel om te gebruiken met vrienden. De Psilocybe Pajaritos is een relatief milde soort die zorgt voor een sociale, creatieve en filosofische trip.

‘Asteroids’ – Atlantis

Psilocybe Atlantis is familie van de Mexicana, maar is een stuk krachtiger. Deze behoorlijk sterke truffel veroorzaakt een euforische, creatieve high. Je komt tot enorm veel nieuwe inzichten. Bij de Atlantis truffel kunnen ook zeker hallucinaties optreden, en bij een hogere dosis geeft het energieke en verlichte gevoelens. De Psilocybe Atlantis geeft echter een steviger en intenser effect, dus bereid je voor op visuals, verassende hersenspinsels en een heleboel creativiteit.

‘Rocket Science’ – Utopia

De psilocybe Utopia kan je een ticket bezorgen naar het wonderland Utopia. Als je de juiste dosis tot je neemt, kun je een nieuwe realiteit verwachten, die totaal verschilt van hoe de wereld er daarvoor uitzag. Het herordenen van patronen, wegstromende vormen, verlies van tijdsbesef, de diepste spirituele verlichting en oncontroleerbare uitbarstingen van gelach; dit is wat de psychonauten rapporteren na het gebruik van Utopia truffels. De effecten verschillen echter enorm van persoon tot persoon, dus hoe joúw ervaring eruit zal zien we weten het niet, maar alles is mogelijk met deze bijzondere Utopia truffels.

‘Space Explorer’ – Hollandia

Psilocybe Hollandia is bijna twee keer zo sterk als de andere rassen. Hollandia is al razend populair bij ervaren psychonauten die op zoek zijn naar een langere trip met meer intense visuele effecten. Bereid je dus voor op een intense truffeltrip met veel visuele effecten en vele originele, creatieve gedachtesprongen. De Psilocybe Hollandia is geschikt voor ervaren gebruikers, die de volgende stap willen zetten en klaar zijn voor een bijzondere trip.

‘Timeless‘ – Holy Moly

Timeless is een enorm sterke truffel die beschikbaar is bij ons. Deze truffels bieden intense trips gekenmerkt door sterke visuals en de meest diepzinnige gedachtes. Bereid je voor op intense visuele hallucinaties, een zwaar begin van sterke en diepzinnige gedachten, evenals een sterk gevoel van eenheid met de mensen om je heen.

Wil jij meer weten over deze bijzondere Holy Moly truffel? Klik hier en lees onze blog!

‘Big Bang!’ – Galindoi

Psilocybe Galindoi bevat een vrij grote hoeveelheid psilocyine en wordt daarom ook als een krachtige truffel-soort beschouwd. Galindoi truffels kunnen je waarneming van tijd en ruimte doen veranderen. Ook zullen er intense visuele en auditieve hallucinaties optreden. Galindoi truffels zijn erg visueel, maar lang niet zo heftig in het veranderen van je denkpatroon als andere truffels. Ervaren psychonauten, bereid je voor op een bijzondere, intense en enorm visuele trip!

 Let wel op, dit bakje bevat 25 gram truffels.