Magic Truffles

Lemon Tek: De beste manier om truffels te consumeren

Ondanks de gewenste sterke psychedelische effecten, kan het eventjes duren voordat truffels aanslaan. De come-on resulteert soms in buikpijn of misselijkheid. Het is echter mogelijk om de buikpijn en misselijkheid te voorkomen.

Tijd voor Lemon Tek!, misschien wel de ultieme oplossing om je trip te optimaliseren.

Wat is Lemon Tek?

“Tek” is een term die men gebruikt om een ​​”techniek” te beschrijven voor het kweken of synthetiseren van psychedelische stoffen. Lemon Tek is een techniek waarbij het gebruik van citroenen vereist is. Het concept van Lemon Tek houdt in dat je een dosis magic truffels in citroen- of in sommige gevallen limoensap laat zitten voordat je ze consumeert.

Deze methode voor het kweken van truffels vereist dat de substantie wordt “gekookt”, omdat het citroenzuur het paddenstoelen materiaal begint af te breken. Veel psychonauten hebben beweerd dat Lemon Tek de beste manier is om psychedelische truffels of paddenstoelen te consumeren.

Hoe werkt het?

Hoe eenvoudig Lemon Tek ook klinkt, het proces is vrij ingewikkeld. Simpel gezegd: Lemon Tek zet de psychoactieve stof van de truffels veel sneller om. Hierdoor kan eerder een hallucinogeen effect optreden, waardoor maagklachten en een langere trip worden voorkomen. Dit zijn effecten waar mensen vaak over klagen bij het gebruik van truffels.

Truffels bevatten psilocybine, een van nature voorkomende stof die in verschillende soorten paddenstoelen wordt aangetroffen. Verrassend genoeg is psilocybine niet-psychoactief en genereert het pas geestverruimende effecten als ons lichaam het na consumptie omzet in psilocine. In dit geval wordt het specifieke chemische proces defosforylering genoemd en kan dit tot twee uur duren.

Defosforylering kan op twee verschillende manieren plaatsvinden:

De “traditionele” manier: na het eten van truffels, wordt psilocybine omgezet in psilocine via het alkalische fosfatase-enzym in de darm en nier, of in zure omgevingen zoals de maag.

Lemon tek: aangezien citroensap een pH-waarde van ongeveer twee heeft, is het zuur genoeg om psilocybine op dezelfde manier om te zetten als de maag. Door Lemon Tek wordt de psilocybine omgezet in psilocine voordat het wordt geconsumeerd. Het resultaat is dat je trip veel vroeger begint dan wanneer je traditioneel truffels zou consumeren.

HOW TO LEMON TEK

Ingrediënten

  • Citroen
  • Magic truffels / Paddo’s

Stappen

  • Snijd een citroen in partjes om gemakkelijk sap te maken.
  • Maal je paddo’s of truffels tot poeder en doe ze in een glas of mok.
  • Knijp de citroenen uit over je paddo’s/truffels. Zorg ervoor dat de paddo’s of truffels volledig bedekt zijn om te weken.
  • Laat de paddo’s/truffels 20 tot 25 minuten in citroensap trekken. Meng ongeveer elke vijf minuten.
  • Bottums up! Drink het volledige mengsel. Het kan vies smaken en zal erg zuur zijn.
  • Wacht tot de effecten volgen. Onthoud dat de inwerk tijd hoogstwaarschijnlijk sneller zal zijn dan je eerdere truffel trips, dus wees voorbereid op de trip voordat je het mengsel drinkt.

Afhankelijk van hoeveel water je aan je mengsel wilt toevoegen, zou je Lemon Tek eruit moeten zien als een donkerdere versie van een limonade drankje. Sommigen vinden het modderig water, met gele tinten.

Effecten van Lemon Tek

Lemon Tek is bedoeld om het proces drastisch te versnellen en de come-up tijd te verkorten tot slechts 15 minuten, waardoor de totale reisduur met één tot twee uur wordt verkort. Sommige psychonauten melden zelfs dat ze een “soepelere” trip hebben met minder lichaamsbelasting. De snellere aanvang en kortere piek leiden ertoe dat gebruikers een veel intensere ervaren bij het gebruik van de Lemon Tek.

Sommige psychonauten waarschuwen dat de effecten tot twee keer zo sterk kunnen aanvoelen, dus je kunt overwegen om de gebruikelijke dosis te verlagen om te voorkomen dat je je overweldigd voelt.