Niet gecategoriseerd

HUNI KUIN – RAPÉ

Huni Kuin – Katsarau

Deze rapé is een zeer exclusieve, krachtige en helende rapé van de huni kuin stam. Het is een echte aanrader voor de ervaren gebruikers. Perfect voor gebruikers die dieper in hun meditatie willen duiken of voor gebruikers die gemoedsrust willen hebben na een dag hard werken.

De ingrediënten blijven bij de Huni Kuin stam.

!Niet voor beginners!

Huni Kuin – Cumaru

De Huni Kuin Cumaru rapé is een van de meest populaire rapé’s van dit moment. De inheemse stammen beschouwen de Cumaru-boom en haar geest als een van de belangrijkste leraren van het regenwoud. Ze noemen deze Rapé de “Zwarte Rapé“. Volgens hun traditie beschermt het tegen lage energieën en geesten. Cumaru rapé heeft verschillende geneeskrachtige eigenschappen, die voordelen bieden bij de bestrijding van verschillende ziekten.

Huni Kuin – Pitakaya

Met trots presenteren wij deze prachtige Pitakaya rapé. Een van onze krachtigste rapé’s van de Huni Kuin-stam. Ze zal je meenemen naar een andere staat van zijn, een mooie innerlijke reis. Dit medicijn verbindt je direct met je eigen innerlijke energie en aardt je. Het opent je geest voor een zeer diepe focus en je voelt jezelf op een hoger niveau. Perfect om te ontspannen na een drukke dag.

De ingrediënten blijven bij de Huni Kuin-stam wat deze rapé zeer gewild en exclusief maakt.

Huni Kuin – Tsunu

Onze Huni Kuin Tsunu is een zeer sterke rapé die gemaakt is door de Huni Kuin-stam. De bast van de boom Pau-Pereira is al eeuwen een belangrijk middel in de strijd tegen verschillende ziektes. De Huni Kuin Tsunu rapé helpt je je hart te openen en elimineert energie-onevenwichtigheden. Het aanmoedigen van het vrijkomen van ziekten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Huni Kuin – Murici

De inheemse stammen van het Amazone gebied gebruiken mulat als een hoofdmedicijn om gezondheid te brengen. Het wordt als heilig beschouwd voor de behandeling van verschillende ziekten. De Huni Kuin-stammen bereiden deze rapé voor en noemen het “Warrior Rapé“. Deze blend bevat veel kruiden en creëert een sterke kracht in zowel fysieke als energetische lichamen/niveaus.

Huni Kuin – 7 Herbs

Onze 7 Herbs blend is een zeer krachtige rapé die is gemaakt door een sjamaan genaamd Shaman Kupi. Hij maakt deel uit van de Huni Kuin-stam in het dorp Pinuya. De medicijnen in deze Rapé zijn voornamelijk tegen verkoudheid, koorts en griep. Deze Rapé is ook een droomstimulans.

Deze 7 Herbs rapé bevat: Bunatura, Katsaral, Kuin Xia, Yuna dia, Batuma piti, Kushun dume, Yuna bata.

Huni Kuin – Mulateiro

Gebaseerd op de traditionele kennis van de mensen van de Amazone, was mulat een belangrijk medicijn om de oorspronkelijke mensen gezondheid te brengen. Het wordt als heilig beschouwd voor de behandeling van verschillende ziektes. Huni Kuin Mulateiro rapé doet dit intensiever en sterker dan de meeste andere rapé’s. Er is aan het begin een sterke golf van energie. Daarna volgt een gelijkmatig verdeeld gevoel van rust en evenwicht.