Niet gecategoriseerd

Heb jij soms last van een kater? Zo kan jij je kater snel verhelpen!

Heb jij weer zin in een lekker feestje, maar kijk je toch erg op tegen de flinke kater? In deze blog vertel ik je met wat voor producten jij snel en gemakkelijk van je kater af kan komen!

After C

Over het algemeen is bekend dat wanneer je cocaïne of speed gebruikt, je de dagen erna onaangenaam of een beetje dof voelt. After C is een middel die vitaminen en aminozuren bevat. Aminozuren helpen bij de spijsvertering en zorgen ervoor dat je je eigen specifieke eiwitten weer kan opbouwen, zodat je snel weer lekker in je vel zit.

After C is de optimale manier om de kater van coke gebruik te beperken. Je lichaam kan sneller herstellen, gifstoffen kunnen sneller worden afgevoerd en de vitamine- en mineralenwaarden kunnen hun ideale niveau bereiken.

After C bevat 4 tabletten, elk met een eigen, unieke eigenschap:

  • 1x Bruin tablet; dit is het vitamine tablet, die ervoor zorgt dat de ‘giftige’ stoffen worden verwijdert, omdat de ingrediënten zich binden aan de gifstoffen.
  • 2x Ivoor; 5-HTP, deze tabletten zorgen voor het stabiliseren van je stemming, door middel van de serotonine, een neurotransmitter, die een gezonde stimulerende werking heeft.
  • 1x Guarana tablet; Guarana is een zaadje van een klimplant in Brazilië, die fysieke symptomen onderdrukt van een kater, zoals de vermoeidheid.

After E

Wanneer de XTC of MDMA uitgewerkt is, blijft er vaak een vermoeid en neerslachtig gevoel achter. After E bevat een samenstelling van vitamines en aminozuren, waardoor je herstelfase soepeler verloopt. Aminozuren helpen bij de spijsvertering en zorgen ervoor dat je je eigen specifieke eiwitten weer kan opbouwen, zodat je al snel weer lekker in je vel zit.

After E is de optimale manier om de kater van XTC-gebruik te beperken.

After E bevat 2 tabletten en 2 capsules, elk met een eigen, unieke eigenschap:

  • 1x Geel tablet; dit tablet bevat multi-vitaminen speciaal voor de herstelfase. Ook geeft deze een extra boost aan je immuunsysteem.
  • 1x Guarana tablet; Guarana is een zaadje van een klimplant in Brazilië, die fysieke symptomen onderdrukt van een XTC of MDMA kater, zoals de vermoeidheid.
  • 2x Witte capsule, L-Tryptofaan; dit aminozuur wordt samen met vitamine B6 in de hersenen omgezet in serotonine, een neurotransmitter die de gemoedstoestand stabiliseert.

After D

After D is de nieuwste en meest complexe After formule en de opvolger van de bekende After E en After C. Waar de oude formules gericht waren op het herstel na gebruik van een specifieke middel, is After D ontworpen voor het ondersteunen van je natuurlijke gezondheid na het gebruik van diverse drugs.

Dit supplement bestaat uit een mix van sterk geconcentreerde mineralen, vitamines en aminozuren helpt je fysieke en mentale balans echter in een mum van tijd te herstellen.

After D bevat 2 porties, neem 1 capsule en 2 tabletten per keer.

  • 2x Tryptofaan capsule, dit aminozuur wordt samen met vitamine B6 in de hersenen omgezet in serotonine, een neurotransmitter, die de gemoedstoestand stabiliseert.
  • 2x Geel tablet, dit tablet bevat multi-vitaminen speciaal voor de herstelfase. Ook geeft deze een extra boost aan je immuunsysteem.
  • 2x Bruin tablet, dit tablet is het vitamine tablet, deze zorgt voor het verwijderen van de ‘giftige’ stoffen, omdat de ingrediënten zich binden aan de gifstoffen.

Griffonia Extract

Griffonia extract wordt gehaald uit de zaden van de Griffonia simplicifolia in Mexico. Deze plant wordt ook wel slaapmutsjeskruid genoemd. Dit is een voorloper van de belangrijke neurotransmitter, genaamd serotonine, die helpt bij het stabiliseren van de gemoedstoestand. 5-HTP of voluit 5- hydroxy tryptofaan reguleert verschillende vitale processen binnen het lichaam, zoals een gezonde slaap, emotionele stabiliteit en pijngevoeligheid.

Een gebrek aan deze neurotransmitter speelt een rol bij de volgende klachten: depressies, slapeloosheid, angsten, migraine, en overmatige eetlust.

Bij stressvolle omstandigheden of wanneer de gemoedstoestand niet in balans is, grijpen mensen instinctief naar ijs, chocola of andere zoetigheden om meer tryptofaan op te nemen en zo hun serotonine level te verhogen. Helaas, je hebt enorm grote hoeveelheden van deze “luxe goederen” (inclusief hun suikers en calorieën) nodig om iets te merken van een verhoogd serotonine niveau. Je kunt dus beter dit Griffonia extract proberen!

Deze Griffonia capsules ondersteunen de gemoedstoestand en de nachtrust. Studies hebben aangetoond dat door 5-HTP het serotonine-gehalte in de hersenen wordt verhoogd. Het nemen van 5-HTP, in de hoedanigheid van een supplement, kan niet alleen je humeur snel verbeteren, maar het vermindert ook je eetlust. Door het rustgevende effect gebruiken veel mensen 5-HTP bij stress-situaties zoals een examen, of om andere gevoelens van onrust te verminderen/verzachten en voor een prettige nachtrust.

L-Tryptofaan

Tryptofaan is een bouwsteen van eiwitten en fungeert als voorloper van diverse belangrijke stoffen, waaronder serotonine. Serotonine is een belangrijk anti-stresshormoon, dat op zijn beurt weer als grondstof dient voor de vorming van het hormoon melatonine. Ons lichaam moet kunnen beschikken over voldoende melatonine voor de regulering van het biologische dag/nachtritme.

Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat vele functies vervult in ons lichaam. Essentieel wil zeggen dat het aminozuur niet door ons lichaam kan worden aangemaakt en dus via de voeding moet worden opgenomen, in tegenstelling tot niet essentiële aminozuren die in de lever kunnen worden aangemaakt. Omdat tryptofaan zoveel functies vervult, kan de opname via de voeding (onder meer in melk) al snel ontoereikend zijn. Een tekort aan tryptofaan kan resulteren in onder meer een gebrekkige beheersing in stress-achtige situaties, verstoring van de natuurlijke slaap, en moeilijkheden bij het handhaven van een normaal bioritme.

L-tryptofaan is dus een enorm positief voedingssupplement voor een goede gemoedstoestand, een goede en gezonde nachtrust en ter vermindering van de eetlust. L-tryptofaan wordt in ons lichaam omgezet in 5-HTP, wat weer wordt omgezet in serotonine, een neurotransmitter betrokken bij de regulatie van slaap, eetlust, stemming en het immuunsysteem.