Erotic

Clavo Huasca

Clavo Huasca is een reusachtige boom die wel tot 80 meter hoog kan worden. De boom groeit in het Amazone gebied en hij wordt al heel lang gebruikt voor verschillende doeleinden. Clavo huasca betekent letterlijk: kruidnagelstruik. De wortels en bast van Clavo Huasca produceren namelijk een uitgesproken kruidnagel-achtige geur.

Clavo Huasca biedt verlichting bij reuma en staat bekend als een seksueel stimulerend middel. Ook helpt Clavo Huasca kiespijn te verzachten.

In de Peruviaanse kruidengeneeskunde wordt clavo huasca gezien als een goed afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen. Clavo Huasca is het hoofdingrediënt van de twee populairste afrodisiaca formules in Zuid-Amerika.

Clavo huasca wordt verder ook gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering. Het heeft ook een spier-ontspannende werking en staat bekend als tonicum. Een tonicum is de benaming voor een versterkend middel dat het hele lichaam of specifieke delen ervan zou stimuleren en versterken.

Gebruik

Je kunt het beste thee zetten van Clavo Huasca. Voeg 1 tot 2 theelepels toe aan een beker en giet er kokend water op. Roer een beetje en laat het 10 tot 15 minuten trekken. Nadat je het even hebt laten trekken zeef je de mix en drink je het op. Drink de thee 30 minuten voor je het gewenste effect wil voelen.

Interesse in Clavo Huasca? Klik hier!