Niet gecategoriseerd

Waarom je zou kiezen voor een bepaalde aansteker

Waarom kies je voor een bepaalde aansteker? Je zou denken dat het niet heel veel uitmaakt, een aansteker is een aansteker, maar hier zit veel meer achter.

Veel mensen kopen wegwerpaanstekers, zoals de Clipper. Deze aanstekers werken op butaan en creëren een vlam bij de ontbranding. Het is een makkelijke aansteker, daarom kopen veel mensen deze. Het nadeel van deze aanstekers is dat hij uiteindelijk wordt weggegooid. Je kunt Clippers wel bijvullen, maar over het algemeen wordt dit niet vaak gedaan. Wat ons brengt bij het volgende : De elektrische oplaadbare plasma aansteker.

Wat is een elektrische plasma aansteker?

Een elektrische plasma aansteker is een aansteker die werkt op elektriciteit. Op deze aanstekers zit een (schuif)knop en zodra deze knop wordt ingedrukt, wordt er een spanningsverschil gecreëerd tussen de ontstekingspunten op de aansteker. Hierdoor wordt er elektriciteit gecreëerd en is er dus geen sprake meer van een vlam.

Novi Ixnite plasma aansteker

De Ixnite plasma aansteker is de ideale aansteker voor dagelijks gebruik. Deze aansteker is USB-oplaadbaar. Je hebt dus geen kabel nodig. Deze elektrische plasma aansteker heeft geen vlam en dus geen butaan. De aansteker is economisch, milieuvriendelijk en ook te gebruiken in alle weersomstandigheden (windbestendig). Ideaal om te kunnen roken als het hard waait! Deze uiterst innovatieve aansteker werkt met een elektrische ‘X’ die bij ontbranding 500 ℃ afgeeft.

Voor de verzamelaars een leuk weetje : de covers van de Ixnite Lighter zijn verwisselbaar. Zo kun je alle 12 designs verzamelen! (er zijn nog 40 nieuwe designs on it’s way!)

Interesse in de Ixnite Lighter? Neem dan een kijkje op de site! Klik hier.

Er zijn ook plasma aanstekers die de look hebben van een Zippo aansteker. Dit zijn de Novi plasma aanstekers. Het is de nummer één geluidloze plasma aansteker van de wereld. Ook deze aansteker is oplaadbaar via een USB-poort en is te gebruiken in alle weersomstandigheden. De Novi plasma aansteker is makkelijk schoon te maken en te onderhouden voor jarenlang gebruik.

Er zijn veel verschillende designs van de Novi plasma aansteker beschikbaar, en er zijn er nog veel meer in ontwerp! Houd deze aanstekers dus goed in de gaten 🙂