Indian Spirit – Hawaiian Baby Woodrose – Madagascar (10 seeds)

HAWAIIAN BABY WOODROSE- MADAGASCAR

De zaden van de Argyreia nervosa klimop zijn rijk aan LSA, een stof met een lange sjamanistische geschiedenis. LSA wekt bij veel mensen een psychedelische ervaring op. Psychedelisch betekent: dat je gaat hallucineren, je krijgt illusies en je ervaart soms ook kromme denkbeelden over de realiteit of je zelfbeeld.

De bijzondere Hawaiian Baby Woodrose komt uit het Indiase subcontinent, maar wordt inmiddels op plekken over de hele wereld verbouwd, waaronder Hawaii, Afrika en het Caribisch Gebied. De zeldzame zaden van de plant beschikken over geestveranderende eigenschappen, maar in tegenstelling tot veel andere zaden en planten zijn deze eigenschappen niet ontdekt door de inheemse bevolking. Toch is het de Hawaiian Baby Woodrose die de hoogste concentratie van psychoactieve verbindingen heeft.

DE EFFECTEN VAN (LSA):

  • LSA is een chemisch analoog van het synthetische LSD.
  • Misselijkheid en andere maagklachten komen vrij vaak voor na inname van Hawaiian baby woodrose. Dit wordt niet veroorzaakt door de LSA; andere stoffen in de zaden zijn daarvoor verantwoordelijk. Sommige gebruikers kiezen er daarom voor om de LSA uit de zaden te extraheren. De stof komt in een aantal planten en schimmelsoorten voor, maar Hawaiian Baby Woodrose is waarschijnlijk de populairste bron. Het gebruik van deze stof is in de loop van de geschiedenis gedocumenteerd door veel verschillende culturen, waaronder de Azteken.
  • ‘Ga je ook van LSA hallucineren?’ is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Nou, deze Hawaiian Baby Woodrose zaden produceren inderdaad visuele veranderingen, maar deze zijn veel krachtiger dan zijn grote broer LSD.

GEBRUIK:

  • Verwijder nog aanwezige schilletjes en maak de zaden zo fijn mogelijk met een mes of schaar. Ze kunnen ook met een koffiemolen vermalen worden.
  • Doe de vermalen zaadjes in een kopje en giet er wat heet (maar niet kokend) water overheen.
  • Laat dit minstens 1½ uur staan voordat je het zeeft.
  • Drink eerst de vloeistof op, liefst op een lege maag, en eet een half uur later de pulp op (of gooi dit gewoon weg).
  • Neem 4 tot 5 zaden voor een visionaire ervaring die ongeveer 8 uur duurt.

 

!!WAARSCHUWING!!

  • Autorijden of het verrichten van andere taken wordt daarom sterk afgeraden na het gebruik van LSA.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Indian Spirit – Hawaiian Baby Woodrose – Madagascar (10 seeds)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *