Kruiden

Herb Extracts by Indian Spirit

R E L A X

Wild Dagga 20X

Van de bloemen van Leonotis leonurus (wild dagga), een plantensoort in de Lamiaceae (mint) familie, kan een ontspannende thee worden gezet. Sommige gebruikers stellen dat de effecten vergelijkbaar zijn met die van
cannabis, maar milder.

Mulungu 10X

Mulungu staat in Brazilië al sinds begin der dagen bekend om haar rustgevende krachten. Het helpt de gebruiker in onstuimige tijden balans te geven. Ontspanning, loslaten van zorgen en maakt neutraal. Nu maakt ook Europa kennis met Mulungu! In de vorm van een krachtige 5ml of 10ml extract, waardoor je niet veel nodig hebt!

Sinicuichi 10X

Sinicuichi is vooral bekend om zijn auditieve hallucinogene eigenschappen. Andere effecten zijn euforie, algemene ontspanning en een verbeterd geheugen.

Wormwood 10X

Alsem (Artemisia absinthium) is het hoofdbestanddeel van de bekende Absint drank. De Engelse naam is ‘wormwood’. Alsem geeft op zichzelf een vreedzaam en geruststellend gevoel.

Marihuanilla 25X

Leonurus sibiricus is ook bekend als marihuanilla, wat ‘kleine marihuana’ betekend. Deze kleine struik wordt al eeuwen gebruikt in Azië vanwege de ontspannende en rustgevende werking.

Pink Lotus 50X

Nelumbo nucifera is bekend onder een groot aantal namen, waaronder heilige lotus, Indische lotus en roze lotus. Van de bloemen kan een thee worden getrokken met een licht kalmerend en euforisch effect.

Kra Thum Khok 50X

Mitragyna hirsuta is een hoge boom gevonden in delen van Cambodja, Thailand en Vietnam. Het is nauw verwant aan Mitragyna speciosa (kratom) en de bladeren hebben soortgelijke paradoxale effecten: zowel stimulerend en ontspannend tegelijk.

Blue Lotus 20X

Nymphaea caerulea, ook bekend als de blauwe lotus of heilige blauwe lelie, is een waterlelie uit langs de Nijl en andere locaties in Oost-Afrika. De effecten van de Blauwe lotus heeft zowel een verdovend als een euforisch, terwijl iets hallucinogeen bij hogere doseringen.

Sakae Naa 25X

Combretum quadrangulare is een kleine boom van de familie Combretaceae die groeit tot 10m hoog. In Azië wordt Sakae Naa gewaardeerd vanwege het motiverende en stimulerende effect.


E R O T I C

Red Kwao Krua 25X

Butea superba zorgt voor een betere doorbloeding in de geslachtsdelen, waardoor de erectie sterker wordt en langer aangehouden kan worden. Voor zover momenteel bekend is kent Butea superba geen bijwerkingen waardoor het een goed alternatief is voor erectiepillen.

Tribulus 40% extract

Dit extract van Tribulus terrestris verhoogt het testosteronniveau op een zeer natuurlijke wijze. Het helpt bij de spieropbouw en verhoogt de mannelijke potentie.

Muira Puama 25X

Muira Puama is een struik uit Brazilie waarvan de wortelbast gebruikt wordt om het libido te verhogen. In het Nederlands betekent muira puama letterlijk ‘potentiehout’.


T R I P

Mexican Tarragon 10X

Tagetes lucida is ook bekend als afrikaantje, Mexicaanse dragon en yauhtli. Deze plant groeit in het Sierra Madre-gebergte van Mexico. Tagetes lucida is mild psychedelisch, en zorgt voor visioenen bij gesloten ogen. Het kruid wordt verder als thee gedronken om de maag tot rust te brengen.

Maconha 25X

De gedroogde bladeren en bloemknoppen van Maconha werden door de indianen in Brazilië gebruikt als vervanger van cannabis.


D R E A M S

African Dream 50X

Entada rheedii wordt vanwege zijn droom opwekkende eigenschappen ook wel Afrikaans droomkruid genoemd. De extreem grote zaden worden ook vaak als geluksbrenger of talisman meegedragen of aan een ketting gehangen.

Dream Herb 10X

Calea droomkruid is ook bekend als hondsgras of Calea zacatechichi (‘bitter gras’). Calea zorgt ervoor dat je dromen intenser beleefd en makkelijker herinnerd. Van de bladeren wordt vaak thee gezet.

Passionflower 10X

Passiebloem heeft een algemeen rustgevend effect. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om dieper en beter te kunnen slapen. Het werkt ook ontspannend bij angst en emotionele zorgen. In grotere hoeveelheden is het licht hallucinogeen.


R E S I N

Blue Lotus resin 20X

Nymphaea caerulea, ook bekend als de blauwe lotus of heilige blauwe lelie, is een waterlelie van oorsprong langs de Nijl en andere locaties in Oost-Afrika. De effecten van de Blauwe lotus zijn zowel verdovend als euforisch, terwijl ze licht hallucinogeen zijn bij hogere doseringen.

Kratom Bali resin 10x

Om hars te maken worden kratom bladeren enkele uren in water gekookt om zo veel mogelijk werkzame stof los te krijgen. Zodra al het water verdampt is blijft er een teer-achtige zwarte massa over die bekend staat als kratom resin.

Kratom Thai resin 10x

Om hars te maken worden kratom bladeren enkele uren in water gekookt om zo veel mogelijk werkzame stof los te krijgen. Zodra al het water verdampt is blijft er een teer-achtige zwarte massa over die bekend staat als kratom resin.

Caapi Extract resin 15X

Solide 15X hars extract. Dit product bevat alleen de Banisteriopsis caapi liaan en geen andere toevoegingen. Oplosbaar in water.