Dreams

Entada Rheedii

Entada Rheedii, de zaden van de African Dream Herb, worden al eeuwen gebruikt om lucide dromen op te wekken. Het zijn grote, platte zaden met een donkere chocoladekleur. De zaden worden vaak op stranden gevonden nadat ze daar aangespoeld zijn. Vaak aan de Oost-kust van zuidelijk Afrika.

Als je op zoek bent naar visuele dromen of misschien zelfs lucide dromen, dan zijn de zaden van Entada Rheedii misschien wel waar je naar op zoek bent! Deze zaden worden al eeuwenlang gebruikt om spirituele dromen op te wekken. In Zuid-Afrika wordt het door traditionele genezers gebruikt om levendige dromen op te wekken waarmee ze met hun voorouders kunnen communiceren. De zaden worden verpulverd en gerookt in een pijpje voor het slapen gaan.

Entada Rheedii wordt ook gebruikt als een zalf tegen enorm veel ongemakken zoals ; geelzucht, kiespijn, zweren en om spier-skeletale problemen te behandelen. In Azië wordt soms een pasta gemaakt van bladeren, schors en wortels, gebruikt om wonden te reinigen, brandwonden te behandelen.

Je kunt ook thee zetten van de Entada Rheedii zaden. Hierdoor wordt de circulatie van het bloed naar de hersenen verbetert.

Gebruik

Entada Rheedii kan worden genomen op een van de twee aanbevolen manieren. Eerst moet je de harde buitenste schaal openbreken om bij het vlees te komen. Een hamer en een beitel kunnen handig zijn. Zodra je het vlees hebt, kun je het direct rauw eten. Het is best lekker; de smaak doet denken aan een macadamia noot.

Een andere manier is het vlees te malen of klein te snijden en te roken.

Interesse in African Dream Seeds? Klik hier!