Indian Spirit Truffels – ‘Rocket Science’ (Utopia) 15G

 

Over Rocket Science (Utopia) truffels

De Psilocybe Utopia is één van onze sterkste magic truffels en kan zorgen voor een extreem sterke trip. Net als bij de Psilocybe Hollandia heeft deze soort een groeitijd van om en nabij de 10 maanden, waardoor het percentage psilocybine en psilocine tot een maximum kan worden opgekweekt.

Effecten van magic truffels

Net als psychoactieve paddenstoelen (vaak paddo’s genoemd) bevatten magic truffels de hallucinogene stof psilocybine. Psilocybine is een zogenoemde triptamine, die uiteenlopende effecten kan hebben; van kleine hallucinaties tot diepe, spirituele ervaringen.

Magic truffels beïnvloeden de waarneming, dat kan zijn in geluiden, beelden of gevoelssensaties. Echte hallucinaties (het zien of horen van dingen die er niet zijn) komen vaak alleen bij zeer hoge doseringen voor. Bij normale doseringen lijken kleuren vaak intenser, gaan objecten golven of pulseren en kunnen objecten groter of juist kleiner lijken. Ook het gevoel van tijd wordt beïnvloedt, minuten kunnen uren lijken en in het extreemste geval lijkt de tijd zelfs tot stilstand te zijn gekomen. Bij hoge doseringen kan het gevoel een individu te zijn kan vervagen; iemand kan zich één gaan voelen met anderen en de wereld om zich heen. Dit kan een zeer intense en mystieke ervaring zijn.

Na ongeveer 20 tot 40 minuten worden de eerste effecten voelbaar. Ongeveer anderhalf uur na inname begint de piekfase van je trip, die zo’n 3 à 4 uur duurt. De werking van magic truffels houdt gemiddeld zo’n 6 uur aan. Het effect kan verschillen van persoon tot persoon, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, geestelijke gesteldheid en de omgeving waarin je de truffels gebruikt.

Gebruiksadvies:

De makkelijkste en meest efficiënte manier om magic truffels te gebruiken is ze zo direct uit het bakje op te eten. Zorg dat je de truffels goed fijn kauwt voor een betere opname van de werkzame stof (psilocybine). Neem ze bij voorkeur op een lege maag.

Van truffels kun je ook thee maken. Overgiet de (in stukjes gesneden) truffels met heet water en laat dit 20 minuten trekken. Let op: door kokend water gaat een deel van de werkzame stoffen verloren. Laat het water dus een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt.

Gebruik truffels altijd in een rustige, veilige omgeving met een ervaren iemand in de buurt die nuchter is (een trip sitter).

Aangezien je lichaam onmiddellijk tolerantie ontwikkelt voor psilocybine, heeft het weinig zin om magic truffels kort achter elkaar te gebruiken. Het is aan te raden om ten minste 2 tot 3 weken te wachten voordat je een volgende keer truffels gebruikt.

Dosering:

Neem 5 tot 9 gram voor een milde trip en 10 tot 15 gram voor een sterke trip.

Bewaaradvies:

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast bewaard worden om de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat te garanderen. Na het aanbreken van de verpakking zijn de truffels beperkt houdbaar.

Waarschuwing!

Dit product is niet geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en personen onder de leeftijd van 18 jaar. Raadpleeg een arts bij gelijktijdig gebruik van medicatie. Het wordt afgeraden om tijdens en tot 24 uur na gebruik deel te nemen aan het verkeer of (zware) machines te bedienen. Stop onmiddellijk met het gebruik van dit product wanneer je ongewenste bijwerkingen ondervindt.

 

Indian Spirit’s Magic Truffels 🍄