Indian Spirit Kratom – Yellow Bali

 

Hoewel je bronnen zult tegenkomen die deze soort Yellow Vein Bali noemen, kloppen ze niet echt. Zoiets als yellow vein kratom bestaat niet. Er zijn geen kratom bladeren met gele nerven en stengels.

Gele Bali Kratom is een van de drie belangrijkste soorten Bali kratom of een mix daarvan die op een andere manier is gedroogd. Dit proces verandert het alkaloïde gehalte en de kleur van het poeder, wat resulteert in unieke Yellow Bali-eigenschappen en een gelige tint.

1. Verhoogde stemming

Een van de meest prominente eigenschappen van Yellow Bali is het stemmingsbevorderende aroma. U voelt zich gelukkiger, meer ontspannen en op uw gemak.

2. Milde pijnverlichting

Hoewel Red Bali in dit opzicht veel krachtiger is, kan Yellow Bali nog steeds verlichting bieden van kleine pijntjes en pijntjes waardoor je misschien niet volledig van je dag kunt genieten.

3. Ontspanning

Yellow Bali is misschien niet de beste soort voor ’s ochtends, maar het kan zeer nuttig zijn tijdens de tweede helft van de dag of’ s avonds, wanneer je na een lange en stressvolle dag op het werk even tot rust moet komen en moet ontspannen. Het kan u ook helpen gemakkelijker in slaap te vallen.

4. Hulp bij depressie

Yellow Bali creëert een warme en positieve sfeer waardoor men zich meer kalm en ontspannen voelt. Het is ook niet zo stimulerend als blanken, die mensen die aan depressie en angst lijden soms opwindend vinden. Daarom kan deze positieve en ontspannen sfeer uw gedachten verschuiven naar positiever, waardoor de symptomen van depressie, angst en stress worden verlicht.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25 G, 50 G, 100 G, 250 G, 500 G, 1000 G