Indian Spirit Kratom – White Maeng Da

White Maeng Da kratom staat bekend om zijn energetische eigenschappen en wordt veel gebruikt als energiebooster! Ook brengt White Maeng Da stimulatie met zich mee en zorgt het voor verlichting van pijn.

 

White Maeng Da kratom staat bekend om zijn energetische eigenschappen en wordt veel gebruikt als energiebooster! White Maeng Da kratom is een van de beste soorten die stimulatie biedt en snel zorgt voor verlichting van pijn. Deze soort kratom wordt gekweekt in verschillende delen van Thailand.

Effecten van White Maeng Da kratom

Deze soort kratom is vrij uniek in zijn eigenschappen. Het biedt meer dan alleen stimulatie en pijnverlichting. Het heeft het vermogen om mentale en fysieke paraatheid te verbeteren zonder enige teken van zweten, hartkloppingen en tremoren te veroorzaken.

Deze kratom-soort wordt gebruikt door arbeiders die zich bezighouden met zwaar werk. Omdat het de mentale activiteit verbetert, wordt het ook gebruikt door wiskundigen, filosofen en wetenschappers op de focus en energie te vergoten.

Pijnstillend effect

Net als alle andere kratom-soorten, staat White Maeng Da bekend om het verlichten van pijn en het verminderen van ongemak dat gepaard gaat met chronishe rugpijn, artrose, artritis en kanker. Dit effect kan worden waargenomen bij een relatief hoge dosering door sedatie te produceren.

Verbetering van de stemming

Dit effect van White Maeng Da is onderhevig aan tolerantie; daarom wordt aanbevolen dat het niet in zeer grote doses en op een regelmatige basis wordt ingenomen. Degenen die het vaak gebruiken, vinden het na een paar maanden nutteloos omdat ze de effecten niet meer voelen.

Bij kleinere doses helpt White Maeng Da iemand bij het socialiseren en euforisch worden. Het veroorzaak een staat van geluk en lichtheid. Het ontspant de geest en zorgt ervoor dat men van het moment geniet. Het helpt bij het bestrijden van depressie en stress.

Stimulerend effect

White Maeng Da kratom wordt als een stimulerend middel gebruikt door mensen die uren werken/studeren. Het is een energieke soort.

Nootropisch effect

White Maeng Da verbetert de cognitieve functie van het menselijk brein. De alkaloiden die aanwezig zijn, zijn verantwoordelijk voor het hechten aan receptoren en het initieren van een reeks neuronale activiteit die beter denken en focussen bevorderd.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25 G, 50 G, 100 G, 250 G, 500 G, 1000 G