Indian Spirit Kratom – White Bali

 

White Bali Kratom

White Bali Kratom is een soort die veel voorkomt in Borneo en die naar verluidt een groot aantal potentiële voordelen biedt. White Bali Kratom wordt door velen in de kratom-gemeenschap gebruikt om de stemming te verbeteren en de focus te verscherpen, en is uniek onder vele andere soorten vanwege het alkaloïde gehalte.

Deze specifieke variëteit van de Mitragyna Speciosa-plant levert grotere dan gemiddelde bladeren op die in overvloed groeien. White kratom heeft een schat aan krachtige alkaloïden die in hoge concentraties voorkomen. Deze alkaloïden zijn verantwoordelijk voor het volledige scala aan vermeende effecten van White Bali, zoals fysiek uithoudingsvermogen, verhoogde concentratie en stimulatie.

Net als bij andere kratom-soorten, speelt de exacte locatie van White Bali een belangrijke rol in het alkaloïdengehalte, evenals het groeiproces. Daarom is het belangrijk om te begrijpen waar elke kratom-soort vandaan komt.

Waar wordt de White Vein Bali Kratom-soort gekweekt?

Deze White Bali Kratom wordt gekweekt in het JongKong-gebied van de Kapuas Hulu-regio van Borneo. Dit deel van Indonesië heeft een rijke geschiedenis van natuurbehoud en landbouw, en het verbouwen en oogsten van kratom is daarop geen uitzondering.

Onze White Bali wordt gekweekt naast de Sibau-stroomgebieden in het hart van Borneo en wordt verzorgd door ervaren boeren die zijn opgegroeid in West-Kalimantan en die de complexiteit van het oogsten van volwassen kratombomen begrijpen.

White Bali wordt zorgvuldig op het juiste moment gewonnen door onze experts in het veld. Ze gebruiken een nauwgezet droogproces om onze bladeren voor te bereiden om fijn te malen tot poeder.

Hoe populair is White Bali Kratom?

Producten die onder de naam White Bali worden verkocht, behoren tot de meest begeerde kratom-soorten op de markt. Dit komt, in ieder geval gedeeltelijk, door de toegankelijkheid en betaalbaarheid van deze exotische kratom-soort. Al te veel gebruikers vinden het leuk om White Bali Kratom te combineren met onze Red Vein kratom en andere soorten om het volledige spectrum van vermeende effecten van kratom te bereiken.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25 G, 50 G, 100 G, 250 G, 500 G, 1000 G