Indian Spirit Kratom – Red Sumatra

Red Sumtra Kratom is een soepele en geruststellende traktatie, rechtstreeks uit Indonesië. De effecten zijn aangenaam voor de gezondheid. Ook heeft het euforische effecten, wat de stemming verhoogt en een persoon energieker maakt.

 

Red Sumatra kratom onderscheidt zich tussen alle andere soorten kratom als de meest ontspannende die tegenwoordig beschikbaar is. Red Sumatra wordt beschouwd als kruidentherapie. Er wordt beweerd dat het zowel kalmerende als euforische gevoelens bij gebruikers genereert.

Kenners die op zoek zijn naar een ultieme remedie om hun stress te behandelen en hun spieren te ontspannen, hebben hun match gevonden met Red Sumatra! Als iemand op zoek is naar een meditatief reliëf, is Red Sumatra de ideale keuze.

Effecten van Red Sumatra kratom

De effecten van Red Sumatra-bladeren zijn aangenaam voor de gezondheid. Het is bekend dat het eigenschappen heeft die lijken op die van opioide, waardoor het perfect is voor het omgaan met symptomen als pijn en stress.

Het gebruiken van Red Sumatra kratom kan een persoon bevrijden van stress en levensproblemen. Het stelt hem in staat om een pauze te nemen van alle problemen. Zo kan de gebruiker zich even lekker ontspannen. Intern kalmeert het de zenuwen en verdooft de gebruiker, waardoor hij gemakkelijker in slaap kan vallen.

Red Sumatra kratom heeft ook euforische eigenschappen, wat de stemming verhoogt en een persoon dus energieker maakt. Regelmatig gebruik van deze kratom verhoogt ook de gevoeligheid van een gebruiker voor de temperatuur op een prettige manier.

Hoe lang duren de effecten ?

De meeste kratom-soorten werken naar verwachting tot 3 uur na toediening. Red Sumatra daarentegen is anders op een manier dat het een langduriger effect heeft. Dit kan soms tot wel 10 uur duren. Deze lange werkingsduur brengt in tegenstelling tot sommige andere kratom-soorten geen vermoeidheid met zich mee. In plaats daarvan geeft het een heerlijk ontspannen gevoel.

Dosering Red Sumatra

Red Sumatra kratom is krachtiger dan andere kratom-soorten. Het is zo krachtig dat het wordt aangeraden om je dosering naar een lager niveau te brengen. De juiste dosering hangt natuurlijk af van de tolerantie van de gebruiker.

6 gram is de maximale aanbevolen dosis voor dit type kratom. Het overschrijden van deze dosering zou leiden tot verschillende bijwerkingen.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25 G, 50 G, 100 G, 250 G, 500 G, 1000 G