Indian Spirit Kratom – Red Borneo

 

De meeste gebruikers van Red Borneo zijn dol op deze soort vanwege de ontspannende eigenschappen en het milde kalmerende effect. Een verscheidenheid aan Red Vein Borneo Kratom-effecten kan worden verkregen met behulp van verschillende doses, maar over het algemeen wordt de soort geprezen omdat ze een staat van kalmte in zowel de geest als het lichaam opwekt. Bijkomende onmiddellijke effecten zijn onder meer een lichte verbetering van de stemming en het energieniveau, evenals een redelijk betrouwbare pijnverlichting.

Mensen gebruiken Red Borneo Kratom vaak om de volgende problemen aan te pakken:

Chronische pijn.

Zoals de meeste soorten Kratom, biedt Red Borneo pijnverlichting zonder de ondraaglijke bijwerkingen van conventionele medicijnen.

Ongerustheid.

Red Vein Borneo Kratom is diep ontspannend, wat gebruikers kan helpen bij het overwinnen van angst veroorzaakt door sociale interactie en zelfs eerdere trauma’s.

Depressie.

Een van de meest gewaardeerde effecten van Red Borneo Kratom is het vermogen om het energieniveau te verhogen en de stemming te verbeteren. Sommige mensen die aan een depressie lijden, merken dat dit hen kan helpen om met moeilijke episodes om te gaan en het voorkomen ervan te verminderen.

Hoewel de meeste gebruikers naar Red Borneo gaan om chronische problemen aan te pakken, kan deze soort in bepaalde doses ook een opiaat-achtige staat van euforie produceren. Het gevoel is echter niet zo explosief als bij witte aderen en gaat meestal gepaard met een diepe staat van ontspanning.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25 G, 50 G, 100 G, 250 G, 500 G, 1000 G