Indian Spirit Kratom – Green Malay

Green Malay is werkelijk uniek in vergelijking met de andere soorten dankzij de verschillende effecten! Green Malay geeft effecten als pijnverlichting, euforisch, energiek, ontspannend en libido verhogend.

 

Eeuwenlang gebruikt in Maleisie, erkennen de meeste kratom gebruikers dat Green Malay kratom beter is dan alle andere soorten kratom. Het heeft veel reputatie opgebouwd omdat de effecten ervan langdurig en plezierig zijn. Welke soort het beste is, is echter aan jou om te beslissen!

Wat maakt Green Malay anders dan andere kratom?

In tegenstelling tot andere kratom soorten zijn de effecten van de Green Malay het meest duurzaam. Green Malay heeft een veel meer ‘soepeler’ effect als het gaat om stimulatie. Dit komt omdat Green Malay een hogere concentratie alkaloiden bevat. Dit maakt het een bijzonder krachtige kratom, vooral voor diegenen die verlichting van pijn zoeken met een gelijktijdige boost in stemming.

Een andere reden waarom Green Malay anders is, is dat de effecten niet tegelijkertijd komen. Bij andere kratom soorten is dit wel het geval, en dat betekent dat de effecten ook allemaal tegelijkertijd verdwijnen. Gebruikers hebben gemeld dat bij Green Malay, ze het eerste uur een boost van energie kunnen krijgen en na die periode meer euforie en geluk kunnen ervaren. Deze interessante mix van effecten die na elkaar plaatsvinden, is alleen bij Green Malay.

Green Malay effecten (positief & negatief)

Green Malay is een favoriet vanwege de positieve effecten. Het belangrijkste effect is om energie te geven, een zintuiglijke boost en een gevoel van verhoogd geluk, vreugde of euforie, evenals verlichting van chronische pijn.

De mensen die lijden aan een gebrek aan concentratie, verveling op het werk, angst, stress en depressie kunnen Green Malay gebruiken om deze problemen op te lossen. Het is de perfecte kratom soort voor workaholics of professionals of zelfs studenten. Bovendien kunnen mensen die lijden aan chronische pijn zoals artritis, osteoporose, migraine, rugpijn, ischias etc. profiteren van de pijn verlichtingseigenschappen van Green Malay kratom.

Als er meer dan 10 gram Green Malay op 1 dag wordt ingenomen, zijn de nadelige effecten onder meer onduidelijke spraak, moeite om gedachten bij te houden, zenuwachtigheid, onrustig zijn en zich niet op 1 ding kunnen focussen. Het kan iemand ook extreem hyper, overdreven spraakzaam, misselijk of duizelig maken, vooral als men lijdt aan duizeligheid of chronische migraine. Andere gebruikers hebben overmatige jeuk, zweten en uitslag op hun benen gemeld, maar dit is ook de reden, tenzij u extreem tolerant bent, niet meer dan 10 gram kratom per dag in te nemen.

Hoe gebruik je Kratom

Er zijn verschillende manieren om kratom in te nemen. Je kan de bladeren kauwen, roken of er thee van zetten. De laatste methode is waarschijnlijk de makkelijkste manier om kratom te gebruiken.

Buiten de landen van herkomst tref je meestal kratompoeder aan. Gebruikers rapporteren dat een dosis van 3-5 gram goed werkt. Er zijn ook extracten, maar daar heb je minder van nodig. Naast je eigen lichaamsgewicht en gevoeligheid, hangt de dosering ook erg af van de sterkte van de kratom.

1 grams: mild effect

3 grams: reasonable effect

5 grams: normal dose

10 grams: strong effect

11+ grams: very strong effect

Gram

25 G, 50 G, 100 G, 250 G, 500 G, 1000 G