Indian Spirit – Kanna ET2 Extract

Kanna ET2 (1 gram)

Het Kanna ET2 extract van Indian Spirit is ideaal als snuf voor een extra sterk en snelwerkend euforisch effect. Dit extract is meer geconcentreerd, wat deze variant veel krachtiger maakt dan andere extracten.

Gebruik & dosering

Kanna ET2 is te gebruiken als snuifmiddel, maar kan ook gedronken worden als thee. Let goed op de dosering! Aangezien dit een zeer krachtig kanna extract is. Gebruik ongeveer 15 – 20 mg voor een mild effect en 40 – 50 mg voor een sterk effect.

Effecten

Kanna kent een aantal effecten die nauw verwant zijn, waaronder een algeheel gevoel van ontspanning, een sociale buzz en meer geestelijke energie. Wanneer je het snuift kun je de werking al binnen 3 minuten voelen. Dit houdt ongeveer 30 minuten aan. Als je dit extract als thee drinkt dan duurt het iets langer voordat het werkzaam is, maar het effect houdt wel langer aan, ongeveer tot zo’n twee uur.

Waarschuwing

Sceletium tortuosum is een selectieve serotonine heropname remmer (SSRI). Het mag niet worden gecombineerd met andere SSRI’s (Seroxat, Prozac) of Monoamine Oxidase remmers (MAO-I), zoals Peganum harmala, Banisteriopsis caapi, passiebloem (Passiflora incarnata) en yohimbe.